Bolivia 2019

Bolivia 2019

Rejsebeskrivelse af tur til Bolivia.

En rejsebeskrivelse for turen til Bolivia.
Hoved formålet med denne rejse er Sommerfugle, insekter, natur, bygninger, mennesker og øvrige oplevelser

Foto tur nr. 5

RejsebeskrivelsePosted by Frank Aalestrup 12 Jan, 2019 22:46:37
Foto tur nr. 5.


Det var så foto tur nr. 5. Det blev en kort tur, da vejret så lidt grå ud til morgen og derfor besluttede vi os for at udsætte det lidt og samtidig gøre dagen kortere.


Vi som de andre dage kørte vi med taxien ud til lokationen. Denne lokation var ikke nogen lang køretur og derfor spurgte chaufføren om han måtte køre og så komme tilbage. Det var OK for os og derfor aftalte vi at ham skulle komme klokken 13.

Taxien forsvandt ud ad vejen og korte efter begyndte det at regne ... øv altså, men heldigvis var den en let regnbyge som kun tog få minutter, der kom nu flere af dem, men altså ikke noget alvorligt. Mens jeg nu skriver dette vælter vandet ned, så godt vi afkortede turen i dag. For havde vi været derude nu, så ville vi helt sikkert ønske at vi ikke lod taxien køre.

I øvrigt delte chaufføren en ris bolle, nej vi fik en hver. En ris bolle med oksekød og grønsager inden i. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at vide hvordan de laver dem. Ris er jo ikke sådan at forme med ting inden i, det ville jeg gerne vide. Problemet her er at jeg ikke kan Spansk. Her kan man kun tale Spansk og et Indianer sprog, som jeg har fået navnet på, men som jeg ikke husker nu. Når jeg taler engelsk til dem ser de bare ud.... De forstår intet. Og dog for ingen regel uden undtagelse. Der var faktisk en unge kvinde som forstod en smule og hun kunne også sige en smule, dog ikke nok til at kunne føre en samtale. Jeg var startet på Spansk, men måtte opgive efter kritik fra min arbejdsgiver, så det kursus må jeg tage om på et senere tidspunkt. Helt sikkert er det at hvis jeg skal på disse kanter igen, så skal jeg i gang med Spansk.


Taxien ankom selvfølgelig ikke klokken 13, men 14:15 Det skal man jo også vide hernede at tidsaftaler kan være svære af forvente efterlevet. Nå men i dette tilfælde gjorde det ikke så meget for der var nok at rette kameraet imod.

Herunder ser i dagens billeder. Og et billede af Caranavi fra en anden vinkel.

Denne sommerfugle var utrolig. Dets farver ændrede sig i forhold til betragtelses vinklen. Farverne svingede imellem den klareste grønne til dybt hav blå. En fantastisk flot sommerfugle at betragte. Ville ønske at jeg optog den på video.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kirsten 15 Jan, 2019 04:36:47

Du har ret i det med tider og aftaler. Det tager bolivianerne ikke så præcist. Jeg bor jo pt hos en familie under mit sprogkursus. Faderen holdt 50 års fødselsdag i lørdags. Gæsterne var inviteret (til mad) kl 17. De første gæster kom kl 18:30 og de sidste kl 21. Der blev drukket en del mojitos inden maden blev serveret ca 1930. Jeg var ved at blive helt stresset på værtindens vegne men hun tog det ikke særligt tungt, det er åbenbart helt normalt.