Bolivia 2019

Bolivia 2019

Rejsebeskrivelse af tur til Bolivia.

En rejsebeskrivelse for turen til Bolivia.
Hoved formålet med denne rejse er Sommerfugle, insekter, natur, bygninger, mennesker og øvrige oplevelser

Hotellet

RejsebeskrivelsePosted by Frank Aalestrup 07 Jan, 2019 20:12:03

Hotel Wara


Hotellet ! Ja det er altså ikke det samme som i Danmark. Kvaliteten og service er noget abstrakt her og er altså langt fra hvad vi oplever i Europa.Hotellet er eksempletvis kun malet på forsiden, resten af bygningen står med den rå mursten. Ja og selve byggeriet ser ud til, at hvis det var bygget i Danmark, så ville der ikke være noget som helst der kunne godkendes. Det er hvad vi betragter som grov byggesjusk af værste skuffe. Problemet hvis man kan kalde det for et problem, da jeg er sikker på at de lokale ikke ser det som noget problem, det er at den ingen regler er eller også mangler kontrollen. Alle og jeg tænker alle bygge selv af hvad de lige har kunne skaffe til opgaven.Mange huse er under konstruktion men de bliver ikke rigtige færdig. Der mangler vinduer, tag, halvfærdige murer og mere. VVS og kloak ... hvilke kloak og hvilke VVS. Her et eksempel af min bruser...Den virker, med det er en underlig måde med decentralt Varme legemer i underlige indretninger. Tre indstillinger 0= slukket 1= lidt varmt 2= lidt mere varmt. Vandet kommer kun begrænset ud grundet tilstopning af dysser. Det hjalp da jeg rensede den med en toiletbørste.


Hotellet facade er som en hel bygning at se på, men på bagsiden står den åben i fællesområderne. Værelses gang er lukket i den ene ende og ind til hvert værelse som i øvrigt er pænt store med eget toilet og bruser. Bagsiden af bygningen mangler, det vil sige at lokalet hvor vi får vores morgenmad mangler en væg ud mod det fri? Trappen er åben ud mod det fri. Receptionen er kun lukket ud mod gaden med et stål gitter.

Der er personale på om morgenen for at stille morgenmaden frem, så kommer rengøringen og når de er færdig så er det ikke en levende sjæl til at passe hotellet. Det virker meget underlig på os som er vændet til orden.


Jeg har klimaanlæg på værelset og det er godt for der er mega varmt uden for selv når solen er fraværende. Et par minutter uden for og sveden vælter ud af mig, mit tøj er drivvåd af sved i løbet at halv time. Specielt galt er det når vinden står stille. Og selv om vi i de to første dage af min tur har haft regn om morgenen, så er det altså stadig utrolig varmt.  • Comments(0)//bolivia.fdaa.dk/#post6