Bolivia 2019

Bolivia 2019

Rejsebeskrivelse af tur til Bolivia.

En rejsebeskrivelse for turen til Bolivia.
Hoved formålet med denne rejse er Sommerfugle, insekter, natur, bygninger, mennesker og øvrige oplevelser

Endnu 5 dage

RejsePosted by Frank Aalestrup 29 Dec, 2018 15:04:58
Endnu 5 dage til det for alvor går løs. Går løs med rejsen til Bolivia, men først skal jeg til københavn hvor jeg skal mødes ved en rejsekamerat dagen før. Han rejsekameraten har tilbud mig en sofa sengeplads, så jeg kan være udhvilet til dagen efter hvor vi rejser.

Kvaler er der som allerede, men det er med pakningen. Kufferten som må veje 23 kg er ikke noget problem, men håndbagagen som indeholder alt mit fotoudstyr må kun veje 8 kg.
Her før sorteringen, var min håndbagage oppe på 19,8 kg. og min kuffert på 13,9 kg. Det har været en sej kamp, men nu er planen ved at være lagt. Det betyder at min håndbagage er på ca 8,9 kg og min kuffert på 19 kg. Så jeg er næsten i mål.

Hvis jeg ikke bliver kontrol vejet, så er det jo fjong, men hvis så bliver det fan.. op ad bakken.

Nå men her er udrejselysten i top. Specielt når jeg står og kikker ud på have møblerne, som er dækket af vand fra den vedvarende regn front som ligge over os lige nu.
Intet tyder på at den løber tør lige foreløbig, så her er mørkt vådt og fugtig.

I Bolivia er der ... tja også fugtig og vådt, men solen er der også og temperaturen smiger sig let op på 30°

Vores rejseleder Peter, bliver konstant ved med at uploade det ene sindsyge flotte insekt billede efter det andet og det dæmper bestemt ikke udrejselysten. Derfor har jeg siden min juleferie begyndte haft lyst til at smide alt jul og nytår bare for at komme afsted.

Om 5 dage sidder jeg i flyet på vej... om alt går som planlagt.

  • Comments(2)//bolivia.fdaa.dk/#post1