Bolivia 2019

Bolivia 2019

Rejsebeskrivelse af tur til Bolivia.

En rejsebeskrivelse for turen til Bolivia.
Hoved formålet med denne rejse er Sommerfugle, insekter, natur, bygninger, mennesker og øvrige oplevelser

Rejsen starter

RejsePosted by Frank Aalestrup 15 Dec, 2018 18:17:50
Rejsen starter!
Rejsen har jo været i gang længe nu, for hvis man tager alle forberedelserne med og alle de tanker jeg har gjort om om rejsen, så kan man altså godt sige at rejsen har været i gang længe.

Rejsen starter med at fragte mig selv til Danmarks hovedstad hvor jeg fra den 2. januar overnatter ved en rejse kammerat og sammen køre vi til lufthavnen den 3 januar. Herfra Kastrup lufthavn, som jo også er Københavns lufthavn der forventes vi at ankomme nogle timer i forvejen, så vi i ro kan få tjekket vores bagage ind og langsomt få os slanget igennem sikkerheds kontrollen.

Næste opdatering på denne blog bliver altså formentlig når jeg sidder i flyet på vej mod USA Miami Florida.

Det bliver i øvrigt min første tur til USA og jeg glæder mig helt vildt. Vi får dog kun en overnatning, så sammenlagt er vi i USA i ca. 25 timer. De 25 timer skal jeg prøve at få udnyttet fuldt ud... om kræfterne er til det efter godt 10 timer i flyet.

Vi har booket hotel. Desværre fortæller vores rejseleder, som netop har overnattet på dette hotel, at det er meget ringe og med en elendig service. Rejselederen er allerede på loskationen i Bolivia og afventer vores ankomst i La Paz den 4. januar.

Som skrevet, så er selve rejsen ikke i gang, men til gengæld er pakkeriet i fuld gang og med alt det jeg håber på at kunne tage med er det et stort puslespil der udkæmpes lige nu med sejre og tabte kampe.
  • Comments(5)//bolivia.fdaa.dk/#post0