Bolivia 2019

Bolivia 2019

Rejsebeskrivelse af tur til Bolivia.

En rejsebeskrivelse for turen til Bolivia.
Hoved formålet med denne rejse er Sommerfugle, insekter, natur, bygninger, mennesker og øvrige oplevelser

Endnu 5 dage

RejsePosted by Frank Aalestrup 29 Dec, 2018 15:04:58
Endnu 5 dage til det for alvor går løs. Går løs med rejsen til Bolivia, men først skal jeg til københavn hvor jeg skal mødes ved en rejsekamerat dagen før. Han rejsekameraten har tilbud mig en sofa sengeplads, så jeg kan være udhvilet til dagen efter hvor vi rejser.

Kvaler er der som allerede, men det er med pakningen. Kufferten som må veje 23 kg er ikke noget problem, men håndbagagen som indeholder alt mit fotoudstyr må kun veje 8 kg.
Her før sorteringen, var min håndbagage oppe på 19,8 kg. og min kuffert på 13,9 kg. Det har været en sej kamp, men nu er planen ved at være lagt. Det betyder at min håndbagage er på ca 8,9 kg og min kuffert på 19 kg. Så jeg er næsten i mål.

Hvis jeg ikke bliver kontrol vejet, så er det jo fjong, men hvis så bliver det fan.. op ad bakken.

Nå men her er udrejselysten i top. Specielt når jeg står og kikker ud på have møblerne, som er dækket af vand fra den vedvarende regn front som ligge over os lige nu.
Intet tyder på at den løber tør lige foreløbig, så her er mørkt vådt og fugtig.

I Bolivia er der ... tja også fugtig og vådt, men solen er der også og temperaturen smiger sig let op på 30°

Vores rejseleder Peter, bliver konstant ved med at uploade det ene sindsyge flotte insekt billede efter det andet og det dæmper bestemt ikke udrejselysten. Derfor har jeg siden min juleferie begyndte haft lyst til at smide alt jul og nytår bare for at komme afsted.

Om 5 dage sidder jeg i flyet på vej... om alt går som planlagt.

  • Comments(2)//bolivia.fdaa.dk/#post1

Rejsen starter

RejsePosted by Frank Aalestrup 15 Dec, 2018 18:17:50
Rejsen starter!
Rejsen har jo været i gang længe nu, for hvis man tager alle forberedelserne med og alle de tanker jeg har gjort om om rejsen, så kan man altså godt sige at rejsen har været i gang længe.

Rejsen starter med at fragte mig selv til Danmarks hovedstad hvor jeg fra den 2. januar overnatter ved en rejse kammerat og sammen køre vi til lufthavnen den 3 januar. Herfra Kastrup lufthavn, som jo også er Københavns lufthavn der forventes vi at ankomme nogle timer i forvejen, så vi i ro kan få tjekket vores bagage ind og langsomt få os slanget igennem sikkerheds kontrollen.

Næste opdatering på denne blog bliver altså formentlig når jeg sidder i flyet på vej mod USA Miami Florida.

Det bliver i øvrigt min første tur til USA og jeg glæder mig helt vildt. Vi får dog kun en overnatning, så sammenlagt er vi i USA i ca. 25 timer. De 25 timer skal jeg prøve at få udnyttet fuldt ud... om kræfterne er til det efter godt 10 timer i flyet.

Vi har booket hotel. Desværre fortæller vores rejseleder, som netop har overnattet på dette hotel, at det er meget ringe og med en elendig service. Rejselederen er allerede på loskationen i Bolivia og afventer vores ankomst i La Paz den 4. januar.

Som skrevet, så er selve rejsen ikke i gang, men til gengæld er pakkeriet i fuld gang og med alt det jeg håber på at kunne tage med er det et stort puslespil der udkæmpes lige nu med sejre og tabte kampe.
  • Comments(5)//bolivia.fdaa.dk/#post0